söndag 11 november 2007

Buenos Aires by sea II

Mellan de vackra parkerna och vattnet går en motorväg, en järnväg och visade det sig finns det här också en rätt stor flygplats, efter lite krångel lyckades jag komma ned till vattnet och Palermos berömda fiskeklubb (Club de Pescadores), en engelsk kolonialvilla(?) på en pir.


Fiskarklubben


Palermo sett från fiskarklubben

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej!

du har en väldigt fin blogg vet du vad. fina bilder och vettig information i en lagom blandning med egna åsikter. men, vem är jag att döma?

hursomhelst, min pojkvän och jag är på väg till buenos aires den femte mars för att stanna i två veckor. nu vill jag bara fråga dig om du kanske kan tipsa om ett relativt lugnt och framför allt trevligt område att söka sig till första natten? vi tänkte nämligen boka första natten hemifrån för att slippa känna oss sådär hemlösa. vilken del av denna stora stad tror två västerbottningar eklast kan aklimatisera sig i? jag gillar när du skriver paris, det är en mysig stad.

tack för ett eventuellt svar!

Arild sa...

Jag är ledsen att jag missat din kommentar, får inga medelande konstigt nog när det kommer nya. Nu ser jag att det är försent, men Palermo är ett bra och trevligt område att starta i. Finns allt från bra och billiga hostel till prisvärda hotell. Hoppas ni fick en underbar resa!